Isacs första galopp

Veckan innan Isac skulle till VÄsterås så var vi på ridskolan och denna gången fick lillebror följa med eftersom han sovit så länge på morgonen och var så pass pigg att han inte tänkte vara snäll mot sin nattarbetande pappa och sova lite under förmiddagen. Med detta försöker jag förklara kvaliten på filmen som filmades från läktaren med en lite småsur Lucas i famnen (han ville ha mobilen).
Skulle filma när Isac red lite och råkade få med när Isac red galopp för första gången. Det var inte riktigt meningen och han fick stopp på hästen, men ändå!


Lucas har påbörjat sin inskolning

Lucas då? Jo 4 kindtänder är för närvarande på G och det gör det hela lite kinkigt för tillfället men med lite smärtstillande så går det också. Han har börjat sin inskolning på Ryttargårdens dagis och än så länge verkar han tycka att det är jätteroligt.


Stora killen går på dagis och snackar i telefon.. snart skaffar han jobb och egen lya :)


Till mellis är det torkad frukt och Teletubbies på datorn. Lala är favoriten! Men nu när reklamen från leksaksbutikerna har kommit så kan jag säga att Lala nog får se sig utklassad av Buzz Lightyear. Lucas har verkligen fastnat för Buzz och pekar ut honom så fort han ser honom :)


Lucas har lärt sig imse vimse :)


Lucas gillar pappas latte :)

Uppdatering angående ridskolan


Innan höstlovet så var det Marcolio (stavar olika varje gång så jag får kontrollera hur de stavar hans namn på ridskolan) som gällde. Gruppen arbetar mycket med att rida längst olika spår och lättridning både längst linjerna och över bommar. Lätt sitts är inte riktigt bra än men den är klart på god väg. Isac skulle behöva sitta på en häst med stor rund trav för att verkligen få in tekniken tror jag.

Efter lov och kalasledighet så var det Rafter som var den nya hästen. En trevlig liten ponny som är snäll men som gillar att puttas med mulen.

Isac och Rafter




Isac ville prova att krattsa hovarna på egen hand. Det var tungt så det blev inte så mycket krattsat men det gick!






Uppdatering från höstlovet

Strax innan höstlovet så kom höstens omorganisation på mitt jobb till det skede där jag fick lämna över min tjänst till min vikarie pga "arbetsbrist". Ska inte gå in så djup i det hela men jag kan väl säga att det finns en hel del arbetsrättsligt godis att gotta i sig när tid finnes ;).

Nåja nu till något roligare. Vi hade planerat in att åka till Skövde över höstlovet och det passade ju ännu bättre nu när jag inte behövde ta ledigt utan kunde åka OCH få lön samtidigt, plus att Andreas inte hade något inbokat!
Dessvärre hade jag en inlämningsuppgift och en hemtenta att arbeta med, till Andreas sorg... men det gick ändå.

Båda grabbarna hade det jätteroligt och vi gjorde lite smått och gott. Men framförallt så fick vi möjlighet att följa med lillebrors flickvän ut och rida på några av de islandshästar hon har på sitt jobb! (måste vara världens bästa jobb!)

Lucas fick vara hemma med mormor och morfar Stig men Andreas, Isac och jag red och alla lyckades att tölta!


Isac fick rida på Myran



Söta söta små ulliga gulliga hästar :)

Jag har en liten filmsnutt från mobilen..


RSS 2.0